27 maart 2019

Wat is de meerwaarde van een Medical Writer?

Wat is de meerwaarde van een Medical Writer?

Een mailtje in onze inbox. Of we iets willen vertellen over Chemistri voor een "Life Science" campagne van De Standaard.

In de krant? Wij? Onze eerste reacties waren eerder twijfelend... Zouden we dat wel doen? Gaan de mensen dat niet saai vinden?

Toen begon het ons te dagen dat het echt een uitgelezen kans was om eens aan "leken" te vertellen wat we nu precies doen. Een kans om het vooroordeel dat we enkel bijsluiters zouden schrijven voor eens en altijd uit de wereld te helpen.
Een kans om een duidelijk antwoord te geven op de moeilijke vraag: "Wat is dat eigenlijk, medical writing?".
En vooral een kans om Chemistri en onze medical writing services op de kaart te zetten in de farmaceutische wereld.

De editie zou een dikke week later al ter perse gaan dus vanaf toen ging het snel. Het interview kon gelukkig telefonisch doorgaan  en we kregen de mogelijkheid om de draft versie grondig na te lezen én aan te passen. Dat moesten ze ons geen twee keer vragen ;-)

Een geschikte foto vinden bleek een ander paar mouwen. We doken in ons archief, maar bij elke foto bleek er wel iemand van ons drie net de verkeerde kant op te kijken, een "gek" kapsel of een dubbele kin te hebben. Een geïmproviseerde fotoshoot in Sara's kantoor bracht soelaas.

En dan... wachten maar...

We zijn heel tevreden met het resultaat en stiekem toch een beetje fier dat we staan te blinken tussen al die toppers uit de farmaceutische industrie. 

Maar vooral heel blij dat iedereen nu eindelijk weet wat we doen, nietwaar? ;-)

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x